contoh purwaka bahasa jawa

Oktober 5, 2010 endahkaru

PURWAKA

Assalamu’alikum wr.wb

Sadaya puja-puji hamung konjuk wonten ing ngartsanipun Allah SWT. Gusti ingkang Maha Asih, awit saking sih wilasa saha nugraha tuwin keparengipun kula kaliyan rencang-rencang saged ngrampungaken tugas basa jawi.

Estining manah, kula sak rencang saestu naming badhe ndereh nguri-uri pusaka saking leluhur kita sedaya. Pramila nadyan kanthi pangartosan ingkang cupet, cingkrang, kula sak rencang saget ngrampungaken tugas ingkang dipun paringaken dhumateng kula sak rencang saking pak guru.

Nanging sarehning sedaya puniko wau pikantuk tugas saking pak guru, inggih sak saget kula sak rencang rampungaken.

Minangka panutuping atur, kula sak rencang tansah nyuwun pitedah saking pak guru, amrih saenipun tugas kula sak rencang.

Matur Nuwun,

Wassalamu’alaikum wr.wb.

Yogyakarta, Mei 2010

Penyusun

Entry Filed under: pelajaran

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to comments via RSS Feed

Laman

Kategori

Kalender

Oktober 2010
S S R K J S M
    Nov »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Most Recent Posts

 
%d blogger menyukai ini: